Tervehdys hevostallilta!

Katriinan talli on syksyllä 2014 aloittanut virtuaalinen hevostalli, joka on tarjonnut vuosien aikana vaihtelevalla aktiivisuudella toimintaa hevosharrastajille. Tallin hevosia ja poneja saa tulla rapsuttelemaan ja ratsastamaan kertaluontoisesti tai useamminkin, mikäli vain tiedustelee mahdollisuuksista etukäteen. Tunteja järjestetään myös ryhmämuotoisina silloin tällöin aktiivisuuspuuskan iskiessä ja ajan antaessa myöten. Toisinaan avaamme portit myös lähialueiden hevosenomistajille, kun ohjelmassa on ratsastuskilpailut tuotosluokin tai vaelluksenomainen pidempi maastoretki yhdessä. Yhteisöllisyyttä pyritään pitämään yllä, sillä tylsäähän tämä kaikki yksin olisi!

Oma talli oli pitkään pohdinnassa ja toiveet ovatkin pikkuhiljaa täyttyneet hevoselämän suhteen. Aloitimme toiminnan Kapikkalan kunnan kirkonkylässä sijaitsevalla perintötilalla vuonna 2014. Remonttien myötä meillä on toimiva ja käytännöllinen, perinteikäs maalaistalli omassa pihassa niin omana kuin asiakkaidenkin ilona. Maneesiton hevostallimme kärvistelee pakkaskeleillä kentän ja maastojen turvin, mutta hyvin ollaan tähänkin asti selvitty pitkät talvet. Kesällä hevosilla on tilaa lomailla isoilla laitumilla, eikä uittomahdollisuuden tarjoavalle Kaapajärvellekään ole pitkä matka.

Meidän tallilla kasvatetaan suomenhevosia, mutta hyvin pienessä mittakaavassa ja omista harrastepainotteisista lähtökohdista. Ensimmäinen kasvatti syntyi vuonna 2015 ja varsoja onkin suunniteltu syntyväksi joka kevät ja kesä hevosmäärästä riippuen 1-4. Kasvattimme tunnistat käytössä olevasta etulitteestä Riinalan.

Toiminnasta vastaavat Katriina ja Mikko Iso-Pyökkäri. Mukana talliarjessa myös 4-vuotias Ilona. Ylläpitoon saat yhteyden joko sähköpostitse katriinantalli at yahoo.fi tai Keskustan kautta viestillä.

Pirteitä pakkaspäiviä ja tervetuloa tallille!

Ps. Onhan tallisi jo Katriinan tallin linkkilistalla?


  
Kuvassa ensimmäinen oma kasvattihevosemme, ori Riinalan Riemu. Toisessa kuvassa Ilona ja shettistamma Alma.